Nieuws (6)

Nieuws

Haarmodelijn 2018/2019

De nieuwe haarmodelijn is weer binnen. Kijk en geniet.

Haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven. Wij zetten dit najaar allerlei trucs en skills in om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe Haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengten. De overeenkomst? Veel verschillende lagen!

Lees meer...

Galerij

Haarmodelijn 2018/2019

Haarmodelijn 2018

Kapsels

Mannen

Kids / Jeugd

Permanente make-up

Megix

Lees meer...

Mediceuticals

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Haaruitval door chemotherapie

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om reeds te starten met Mediceuticals vóór de chemo-behandeling. U kunt de producten ook gebruiken na de chemo-behandeling om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te houden. Neem altijd contact op met een Mediceuticals specialist / haarwerker voor persoonlijk advies en begeleiding.

Chemotherapie

Afhankelijk van de chemotherapie (cytostatica) kan het haar uitvallen, er is dus niet altijd sprake van haaruitval bij chemotherapie. Haaruitval treedt meestal op twee tot drie weken na de eerste behandeling. De medicijnen die gebruikt worden tijdens de behandeling vallen alle snelgroeiende cellen aan in het lichaam, dit betekent dus ook dat de gezonde cellen worden aangetast. Naast het beenmerg is het haar het snelst groeiende weefsel in het lichaam, de haarfollikels nemen de giftige stoffen van de medicijnen op en vallen hierdoor stil waardoor het haar uitvalt. Door chemotherapie wordt de hoofdhuid gevoeliger voor invloeden van buitenaf, zoals kou en warmte. Hiernaast wordt de hoofdhuid droger en er kan hierdoor schilfering ontstaan. Haarverlies door chemotherapie is tijdelijk, na de kuur duurt het enkele weken voordat het haar weer begint te groeien. Het haarzakje heeft tijd nodig om te herstellen voordat het weer gezond haar kan produceren. Aanvankelijk zal het haar dunner zijn en anders van structuur. Zo kan iemand met krullen na de kuur stijl haar krijgen, en omgekeerd.

Hierbij nog enkele tips:

 • Laat uw haarwerk (pruik) aanmeten bij een erkende
  haarwerkspecialist voor vakkundige begeleiding
  en professioneel advies.
 • Verzorg uw hoofdhuid dagelijks.
 • Gebruik tijdens deze periode een zijden/satijnen kussensloop.
 • Wees voorzichtig met uw hoofdhuid in het directe zonlicht,
  door de chemotherapie kan uw hoofdhuid gevoeliger zijn.
 • https://mediceuticalsusa.com/nl/ 
Lees meer...

Esquire Grooming

Esquire Grooming is een speciaal samengestelde lijn die alles heeft wat de moderne man nodig heeft op het gebied van haarverzorging. Deze producten stellen de klant in staat elke gewenste look thuis te creëren. The Esquire Ultimate Grooming Collection bestaat uit 14 producten, een ruim assortiment om uit te kiezen. Of het nu gaat om wassen, verzorgen, versterken of stylen van kort, lang, steil of krullend haar; de Esquire Ultimate Grooming Collection heeft voor elke man het juiste product met een heerlijke geur in een karakteristieke en stijlvolle verpakking.
Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed