Valtherweg 3
7873 AA ODOORNfacebooktwitter
0591 - 51 28 31

actie

mediceuticals

Afbeeldingsresultaat voor mediceuticals in de kapsalon

Mediceuticals

Saphas Kappers is officieel gecertificeerd voor de verkoop van Mediceuticals producten. Door effecten van o.a. dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress wordt de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord. Mediceuticals biedt een productlijn aan voor haarverlies, psoriasis, eczeem, overmatig talgaanmaak en seborroïsch eczeem. De producten worden geadviseerd en toegepast door dermatologen.

 Mediceuticals                                                                                        

Is een professionele shampoo en verzorgingslijn, waarmee wij een goed resultaat bereiken bij problemen op het gebied van haar en hoofdhuid, van roos tot psoriassis van vet haar tot overmatig haaruitval.    

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

voor meer informatie : mediceuticals

Phair

PHAIR

                                                                                                                        phaircolor
Phair is een revolutionair haarverfsysteem dat een dubbele behandeling in slechts1 behandeling mogelijk maakt. Door het gebruik van micro-pigmenten word het haar tegelijkertijd ingekleurd. Phair licht het haar op tot maximaal 7 levels over natuurhaar en gekleurd haar.

Phair kent een oneindig kleurenpallet die het mogelijk maakt om de professionele kapper een keur aan creativiteit te bieden. Dit nieuwe concept van kleuren maakt het mogelijk om in korte tijd geweldige veranderingen aan te brengen met het behoudt van de kwaliteit van het haar dankzij de aanwezigheid van etherische oliën en keratine.

 

 
  •   

  • Phair Licht op over gekleurd haar
 • Phair is vrij van PPD
 • Phair is vrij van Fosfaten
 • Phair is rijk aan Keratine
 • Phair is rijk aan Etherische oliën
 • Phair is de nieuwe blondkleuring


model15 klein

American Crew

american-crew-la-barberiavoor meer informatie :  american crew 

American Crew is gespecialiseerd in haarverzorgingsproducten voor mannen, en pioneert in de laatste stijlen en de meest innovatieve producten.
American Crew Pomade 85 gr

Megix

 MEGIX          

                                                    megix10PUUR, HELDER, INTENS EN BESCHERMEND

  

Megix is de nieuwste haarverf met de nieuwste technologie. Door jarenlang onderzoek is Megix erachter gekomen hoe je snelheid, kwaliteit, sublieme grijsdekking en een breed scala aan prachtige tinten kunt combineren. Door het gebruik van de nieuwste micro pigmentatie technologie is in 10 minuten kleuren en grijsdekken werkelijkheid geworden. Doordat er een stop op de kleuring na 13 minuten zit kan de kleur niet donkerder inkleuren of anders uitvallen. Dit geeft de kapper de mogelijkheid om te plannen naar eigen inzicht.

Door het gebruik van Keraveg-18 in de verf is Megix tevens een ultieme verzorging voor het haar en geeft het daardoor een langere houdbaarheid dan een normale haarverf. Tijdens het kleurproces wordt het haar subliem verzorgt en ontstaat er een prachtige glans. Ook de hoofdhuid wordt door de Keraveg-18 beschermt en gehydrateerd. Megix is Fosfaat vrij! Het is tijd voor minder chemicaliën. Dus mensen met een allergische reactie op deze stoffen kun je met een gerust hart kleuren. Het is tijd voor een verf met wellness uitstraling. Megix is namelijk echt het enige merk op de markt met een 10 minuten kleur die garantie bied voor:* Alle tinten hebben een perfecte grijsdekking

* Respect voor de hoofdhuid en haar dankzij een inwerktijd van 10 minuten

* Mooie heldere en intense kleuren vanwege de hoge concentratie van                 micropigmenten

* Reconstructie van het haar tijdens de kleuring dankzij Fision keraveg-18 

Langdurige kleur: Megix kan garanderen dat de kleuren langer houden  voor      een lange tijd mooi haar     


 slide1cslide1hslide1j


 

Meer artikelen...

 1. TouchBack Marker
 2. Products

Maak direct een afspraak

1kapper. Klik hier.

nioxin     chi

Copyright © 2012-2018 Saphas Kappers | Alle rechten voorbehouden.

Webdesign: AJN Multimedia Solutions.onderhoud